Sladoledi Home Made Company

#mysweetharmony

Koje su vaše asocijacije na sladoled: leto, sunce, more, odmor, druženje, provod, osmeh, avantura, zabava…? Na sladoled vas asociraju samo pozitivne slike, a novo leto donosi nova pozitivna iskustva – nove sladolede iz Home Made Company. Zapamtite slogan za ovo leto: #mysweetharmony!

My-Sweet-Harmony-HMC

Home Made sladolede potrošači već nekoliko godina prepoznaju kao sinonim vrhunskog kvaliteta, svežine i ukusa. Razvojni tim Home Made-a je zajedno sa grupom krajnjih potrošača, velikih ljubitelja i dobrih poznavalaca sladoleda, za ovu sezonu pripremio dosta noviteta, gde je akcenat na najvišem kvalitetu sladoleda, a izbor ukusa u skladu sa svetskim trendovima.

Ideja je da uživanje u sladoledu postane (i ostane!) pravo hedonističko iskustvo, gde se sladoledi od čokolade zaista i pripremaju od prave čokolade, i to najkvalitetnije, a voćni ukusi sadrže maksimalan procenat pravog voća. Uz to, različite zanimljive kombinacije ukusa, očekivane i neočekivane, prave iskorak i nude drugačija sladoledna iskustva!

Asortiman Home Made sladoleda sadrži blizu 30 različitih ukusa, za konzumente svih generacija koji znaju da prepoznaju i cene vrhunski kvalitet i žele da probaju nešto novo. U Home Made ponudi sladoleda je nekoliko voćnih ukusa sa 100% učešćem voća (jagoda, banana, malina i narandža). Deo ukusa proizvodi se za osobe koje su na dijeti, tako da i oni mogu uživati u sladoledu, a i oni koji poste moći će da pronađu adekvatno rešenje. Deo Home Made ponude prilagođen je osobama alergičnim na gluten, pa se nekoliko ukusa sladoleda proizvodi od sirovina koje ne sadrže gluten.

Preporučujemo vam da svakako probate mlečnu i tamnu čokoladu (neodoljiva čokoladna iskustva!), orah (nešto poznato, a opet drugačije), mango (favorit za ovo leto) ili neki od voćnih 100% ukusa (voće, voće i samo voće…). Veoma zamljiv ukus je i Mohito, koji se pravi sa alkoholom i može se smatrati pravim alkoholnih koktelom u kornetu, pa je idealan ukus koji povezuje sladoled i zabavu!

U Home Made sladoledima možete uživati u dva Coffee Room-a u Beogradu. Jedan se nalazi u centru Beograda, kod hotela Palace, na adresi Topličin venac 17, a drugi u prizemlju Ušće Shopping Center-a. Postoji i opcija kilogramskih kutija „za poneti“, pa u Home Made ukusima možete uživati i kod kuće, ili ga poneti kao poklon! U želji da što većem broju Beograđana i gostiju Beograda omogući da proba „slatku harmoniju“, Home Made Company će svoj sladoled pozicionirati i u nekoliko izabranih kafića i restorana.

Pratite Home Made Company ovog leta na društvenim mrežama, jer su planirane zanimljive aktivnosti i nagrade za najoriginalnije pratioce. Više informacija na sajtu (www.hmc.rs), facebook-u (homemadecompanybeograd) i instagramu (homemadecompany), ili na 060/300-32-44. Uživajte u #mysweetharmony!