Korporativne proslave

Volcanos

Nešto novo i sasvim drugačije stiže iz Home Made Company! Volcanos, punjene čokoladne praline, dodatno prelivene čokoladom i dekorisane tako da svaki zalogaj bude prava erupcija neodoljivih ukusa!

Volcanos su dostupni u dva poklon pakovanja, sa 9 i sa 3 komada proizvoda. U ponudi je ukupno 9 različitih ukusa, od kojih svaki ima „svoju“ specifičnu dekoraciju. Sama izrada Volcanos-a zahteva izuzetno zanatsko umeće, strpljenje i preciznost.

Sjajan su izbor za poklon, kako za lične potrebe, tako i za korporativne poklone.

Saznajte više

 

Kremovi u teglicama – Nocciola, Bianca i Sunny Mango

Sjajni novi poklon proizvodi Home Made Company: Nocciola, Bianca i Sunny Mango!

Nocciola je ručno napravljen krem od lešnika i čokolade, a ono što ovaj krem izdvaja od sličnih proizvoda je intenzivan ukus jer sadrži čak 20% lešnika, što je značajno više od sličnih proizvoda na tržištu!

Bianca je krem od mleka, lešnika i čokolade. “Mlečnija” verzija Nocciole, sadrži 17% lešnika.

Sunny Mango je voćni namaz od manga i sadrži čak 88% voća. Osvežavajuć, lagan i ukusan!

Nocciola, Bianca i Sunny Mango mogu se koristiti kao namaz za hleb, palačinke ili prosto za uživanje dok ih kašičicom jedete direktno iz tegle (a priznaćete da to mnogi vole)!

Za narudžbine tri teglice (za bilo koje kombinacije ukusa) obezbedili smo i poklon kutiju, laku za nošenje i vrlo atraktivnu za poklon!

Saznajte više

 

Čokolade

Ručno pravljene, od najkvalitetnijih sastojaka, u kalupima vrlo zanimljivog i nesvakidašnjeg oblika, koji prati minimalistička i atraktivna ambalaža!

Najvažnije od svega, kao i uvek kada su u pitanju proizvodi koji dolaze iz Home Made Company, jeste ukus!

Čokolade se rade u tri ukusa koji kreiraju paletu od svima omiljenih do neobičnih: Pistać, Šumsko voće, Limun i Đumbir. Svaki ukus ima karakterističnu boju čokolade i bogat intenzivan ukusa koji ga odvaja od drugih čokolada na tržištu.

Težina svake čokolade, bez obzira na ukus, je 80 grama. Idealna za mali znak pažnje!

Learn more

 

Chockie

Punjeni čokoladni keksići posuti čokoladom, sveži i ručno pravljeni!

Poklon kutijica sadrži 5 keksića i lep je poklon, kako za drage osobe, tako i za poslovne partnere.

Saznajte više

 

Korporativni pokloni

Ponudu korporativnih poklona koje HomeMade Company ima u ponudi čine inovativni proizvodi, vrhunskog kvaliteta i ukusa, atraktivno dekorisani i u luksuznom pakovanju.

Najčešći korporativni pokloni iz HomeMade ponude su poklon torte, Sweet Selection, HomeMade Macarons, lilihipi i medenjaci.

Uz slatke korporativne poklone može se priložiti vizit karta, čestitka ili drugi materijal koji će primaocu jasno preneti željenu poruku. Za veče količine moguće je i prilagođavanje ambalaže potrebama klijenta, brendiranje logotipom ili kompletno drugačije vizuelno rešenje pakovanja. Pored toga, i sami proizvodi, ukoliko to tehnologija dozvoljava, mogu se dekorisati tako da boje ili dekoracija budu u željenom korporativnom duhu.

Svaka kompanija koja želi da se kroz slanje slatkog poklona izdvoji od drugih zna zašto će izabrati HomeMade Company. Izborom naših proizvoda šalje se jasna poruka o posebnosti onog ko poklon šalje i, što je najvažnije, onoga ko poklon prima!
Saznajte više


 

Torte

Najbolje domaće i inostrane kompanije angažuju HomeMade majstore za izradu torti kojima se obeležavaju važni jubileji i posebne prilike. Torte proizvodimo u velikom broju ukusa, u oblicima i sa dekoracijama kakve klijent želi – logotip kompanije, oblik i izgled proizvoda, sve po čemu je klijent prepoznatljiv i što želi posebno da promoviše.

Na korporativnim proslava ovakve torte su uvek poseban doživljaj za sve prisutne i najbolji momenat za svečani govor uvek je trenutak kada se torta iznosi i seče.

HomeMade ulaže maksimalan trud i puno ljubavi kako bi ispunio svaku ideju i želju klijenta, kako bi svečana torta bila detalj koji se pamti.
Saznajte više


 

Cocktail Selection

Vrhunski slatki zalogaji najfinijih ukusa, među kojima će svako pronaći više svojih favorita, savršeno dekorisani i zgodni za konzumaciju. Idealan izbor za sve vrste svečanosti, nešto drugačije i posebno, po čemu će svi pamtiti i događaj i organizatora, i ukus i izgled!

Cocktail Selection može biti pravi izbor kako za posluženje na kraju uspešnog poslovnog sastanka, tako i za slatke zalogaje za događaje sa mnogo gostiju.
Saznajte više


 

Cupcakes

HomeMade Cupcakes proizvode se u više ukusa testa i punjenja (čokolada, vanila), i više veličina (mini i standardni). Dekoracije mogu biti standardne, ali i po zahtevu klijenta – sa logotipom firme ili slikom proizvoda na jestivom papiru, kao i dekoracijom od dekor mase koja asocira na proizvod ili uslugu koje se promovišu.

Simpatični i ukusni slatki zalogaji omiljeni širom sveta…
Saznajte više


 

Lilihipi

Kombinacijom najfinijih čokolada i drugih atraktivnih sastojaka (marcipan, lešnik, kokos…), uz vrhunsku dekoraciju, stvaramo lilihipe za korporativne proslave ili poklone.

Detalji koji lilihipe mogu učiniti atraktivnim izborom za preduzeća jesu trake za mašnice na kojima se mogu odštampati logotip ili reklamna poruka. Kada izbor sirovina to dozvoljava, boje za dekoraciju mogu biti usklađene sa korporativnim bojama.

Postolje za posluženje lilihipa je od stiropora koji može biti u korporativnoj boji, ili se može obložiti papirom na kom se nalazi logo, poruka ili drugi motivi po izboru klijenta.
Saznajte više


 

HomeMade Macarons

Sve popularniji izbor za sve vrste proslava, pa i korporativnih, jesu Macarons, poslastica koja je osvojila svet svojim simpatičnim izgledom, veselim bojama i sjajnim ukusima.

Svaki komad je idealan slatki zalogaj, HomeMade Company svoje Macarons proizvodi u petnaest različitih ukusa i boja, pa je ovo sjajan izbor za slatki ketering na proslavama i pravi praznik – i za oči i za nepca!

Ukusi HomeMade Macaronsa: čokolada, vanila, lešnik, slana karamela, lavanda, pistaći, malina, borovnica, smokva, passion fruit, čoko-menta, kafa, kikiriki, kokos i čoko-narandža.
Saznajte više


 

Medenjaci

Simpatičan poklon za goste na kompanijskim proslavama, medenjaci se proizvode se u više oblika, sa dekoracijom koja se može uskladiti sa potrebama klijenta, odštampane na jestivom papiru ili izrađena od dekor mase.
Saznajte više


 

Slatke čašice

Slatko kremasto zadovoljstvo u čašici, u više ukusa, idealno je za kompanijske proslave, za elegantan i ukusan slatki deo posluženja.

Slatke čašice isporučuju se u elegantnoj plastičnoj ambalaži i sa kašičicama za jednokratnu upotrebu.
Saznajte više