Naručivanje i preuzimanje

Naručivanje se vrši putem telefona, na broj 060/300-32-44, od ponedeljka do subote od 9 do 19h i nedeljkom od 9 do 13h, ili e-mailom, na narudzbine@hmc.rs.

Naručivanje je potrebno izvršiti unapred, u zavisnosti od vrste proizvoda:

Poklon torte, HomeMade Macarons i Sweet Selection mogu se naručiti nekoliko sati ranije

Torte po želji klijenta naručuju se 3 dana ranije

Svadbene i veće rođendanske torte naručuju se 7 do 10 dana ranije.

Proizvodi koji se naručuju po kilogramu naručuju se dva do pet dana pre željenog termina isporuke.

Detaljne informacije o uslovima naručivanja, minimumu za isporuku po tipu proizvoda, cenama i roku trajanja proizvoda možete dobiti pozivom na 060/300-32-44.

Za svadbene torte, kao i sve veće i specifične narudžbine preporučuje se sastanak sa HomeMade dekoraterima. Razgovor je besplatan i potencijalnog klijenta ne obavezuje da prihvati ponudu, ali je vrlo koristan jer se na sastanku vrlo precizno definišu svi detalji narudžbine. Sastanak je potrebno zakazati ranije, pozivom na broj 060/300-32-44.

Isporuke proizvoda čija je vrednost veća od 4.000 dinara na teritoriji Beograda HomeMade Company dostavlja besplatno, termo frigo vozilima. Isporuke se vrše od 9 do 19.30h, u zavisnosti od potreba klijenata i raspoloživih kapaciteta.

Za isporuke manje vrednosti naplaćuje se dostava u iznosu od 500 dinara.

Dostava ne obuhvata prigradska naselja.

HMC vozilo

Proizvode HomeMade Company klijenti mogu preuzeti i u proizvodnji (Bulevar vojvode Mišića 17, zgrada Bigz-a) ili u kafeu Coffee Room (prizemlje tržnog centra Ušće ili Topličin venac 17), uz prethodni dogovor.

Plaćanje je moguće gotovinom ili karticama, isključivo u dinarima. Na zahtev klijenta, uz fiskalni račun možemo izdati i gotovinski račun. Za pravna lica moguća je i uplata preko računa, po predračunu.

U slučaju da se uplata za narudžbine proizvoda po kilogramu vrši po predračunu, nakon završetka i detaljnog merenja proizvoda vrši se doplata ili povrat dela sredstava, u zavisnosti od iznosa koji je manje ili više uplaćen od tačnog iznosa za pripremljenu težinu.

Svi proizvodi HomeMade Company isporučuju se u adekvatnoj ambalaži, koja treba da zaštiti proizvod i obezbedi da u najboljem mogućem izdanju stigne do klijenta.

HomeMade Company ima obavezu da proizvod stigne u najboljem mogućem izdanju do klijenta, a od prijema je klijent odgovoran da obezbedi adekvatne uslove čuvanja i transporta. Potpisivanjem otpremnice klijent potvrđuje da je isporuka primljena u dogovorenom stanju.

HomeMade proizvodnja

Isporuka se vrši vozilima sa termo frigo uređajem, što obezbeđuje željenu temperaturu proizvoda. Proizvodi se do serviranja moraju čuvati na adekvatnoj temperaturi (za torte i kolače to je temperatura od 4 do 8⁰C), kako ne bi došlo do topljenja. Nikako se ne preporučuje transport neadekvatnim vozilima (u prtljažniku, na zadnjem sedištu i sl.), jer se proizvod može oštetiti, i u takvim slučajevima HomeMade Company ne snosi odgovornost za izgled i stabilnost proizvoda.

Standardna porcija torti za odrasle osobe je od 130 do 150 grama za odrasle osobe, a 100 grama za decu. Ovo je važan parametar prilikom definisanja težine torte od strane klijenta.

Ukoliko torta sadrži dekoraciju od dekor mase (fondana), preporuka je da se pre posluženja fondan ukloni, jer menja ukus same torte, zbog količine šećera koju sadrži.