Online prodaja

Poklon torte

Svoje poklon torte HomeMade proizvodi u šest ukusa koji će zadovoljiti i najprobirljivije: Nugat, Monaliza, Čoko, Home Made Cake, Mocart i Toffee! Poklon torte su prosečne težine oko 1kg, u luksuznoj kutiji i sa atraktivnom dekoracijom koji će primaoca ostaviti bez daha i na pravi način mu preneti željenu notu posebnosti. Birate jedan od šest ponuđenih ukusa i jednu od ponuđenih dekoracija. Ponuda je napravljena tako da klijentima olakša izbor i po pristupačnoj ceni omogući sjajan poklon!

Saznajte više
 

Sweet Selection

Luksuzno poklon pakovanje Sweet Selection idealan je poklon za svaku priliku, za voljene osobe, poslovne partnere, prijatelje, ili za sopstveno uživanje. Neočekivane i nesvakidašnje kombinacije ukusa, za istinske hedoniste, i filigranska dekoracija koja od svakog zalogaja pravi nezaboravan vizuelni ugođaj. Pravi praznik za sva čula!

Saznajte više
 

HomeMade Macarons

U ponudi poklon proizvoda su i HomeMade Macarons, u poklon kutijama sa 16, 20 ili 36 atraktivnih i ukusnih HomeMade Macaronsa. Čokoladni i voćni filovi i vizuelno dopadljiv izgled Macaronsa čine sjajan poklon za svaku priliku! HomeMade Macarons obećavaju nezaboravne trenutke, a slatki zalogaji različitih ukusa dugo se pamte…

Saznajte više
 

Cocktail Selection

Luksuzna poklon kutija sa 20 majstorski pripremljenih i dekorisanih slatkih zalogaja. Slatka selekcija napravljena od vrhunskih sastojaka, ručno oblikovanih i ukrašenih, primaoca poklona ostaviće bez daha. Idealan poklon za manje slavlje, za proslavu poslovnog uspeha u kancelariji ili kod kuće, za odabrano društvo.

Saznajte više