Poklon torte

Poklon torta nova kutija

Poklon torta

Svoje poklon torte HomeMade proizvodi u šest ukusa koji će zadovoljiti i najprobirljivije: Nugat, Monaliza, Čoko, Home Made Cake, Mocart i Toffee!

Poklon torte su prosečne težine oko 1kg, u luksuznoj kutiji i sa atraktivnom dekoracijom koji će primaoca ostaviti bez daha i na pravi način mu preneti željenu notu posebnosti.

Birate jedan od šest ponuđenih ukusa i jednu od ponuđenih dekoracija. Ponuda je napravljena tako da klijentima olakša izbor i po pristupačnoj ceni omogući sjajan poklon!

Cena: 2.950 dinara (i 500 dinara za dostavu)

Naručite i platite preko interneta, shop.coffeeroom.rs, i poklon torta stiže na željenu adresu u Beogradu!

 

Dekoracije za ukus Nugat:


Dekoracije za ukus Monaliza:


Dekoracije za ukus Čoko:


Dekoracije za ukus HomeMade Cake:


Dekoracije za ukus Toffee:


Dekoracije za ukus Mocart:


 

Poklon torta – miks 8 ukusa

Nova poklon torta omogućava svima koji vole Home Made ukuse ono o čemu su uvek maštali: da u jednoj torti isprobaju što više ukusa!

Poklon torta teška je oko 1 kg, pakuje se u poklon kutiju, a sadrži po jedno parče od čak 8 ukusa torti iz Home Made ponude, i to: Nugat, Monaliza, Choco Crispy, Švarcvald, Mon Amour, Smokva rogač, Mocart i Home Made Cake!

Idealno rešenje za sve sladokusce!

 

Presna torta (raw cake) – miks 6 ukusa

Za sve koji zbog načina ishrane preferiraju presne ukuse (Raw Cakes) u ponudu smo uveli i presnu tortu – miks 6 presnih (Raw) ukusa.

Presna miks torta teška je oko 750 grama, pakuje se u poklon kutiju, a sadrži po jedno parče od 6 presnih ukusa torti iz Home Made ponude, i to: Malina kokos, Narandža urma, Čoko urma, Jagoda nana, Limun Matcha i Šljiva!

Presne torte pogodne su za osobe sa dijabetesom, vegeterijance i vegane. Ne sadrže sirovine životinjskog porekla i pripremaju se bez tehničke obrade. Ne sadrže šećer, zaslađivače, pojačivače ukusa, veštačke boje, mleko, jaja, bez glutena su i posne su.