HomeMade prodavnica

HomeMade Shop (1)

HomeMade prodajna mesta osmišljena su sa ciljem da omiljene slatke proizvode što više približimo potrošačima i omogućimo brzu i jednostavnu kupovinu proizvoda za poklon ili lično slatko uživanje, po „take away“ konceptu.

U bajkovito dekorisanom prodajnom prostoru, naše ljubazno osoblje predstaviće vam HomeMade ponudu i pomoći pri izboru. Dnevno sveži proizvodi, savršenih ukusa i u prigodnoj ambalaži, garantuju dobar izbor!

HomeMade prodavnice nalaze se u u okviru kafea Coffee Room (prizemlje tržnog centra Ušće i Topličin venac 17 – kod hotela Palace). Radno vreme u TC Ušće je svakim danom od 10 do 22h, a na adresi Topličin venac 17 od 8 do 24h.

 


HomeMade Macarons - novo pakovanje

HomeMade Macarons – novo pakovanje

HomeMade Macarons

Macarons je francuska poslastica za kojom ludi ceo svet, a od nedavno su i u ponudi HomeMade Company prisutni ovi maleni kolačići veselih boja i neodoljivih ukusa, proizvedeni po originalnim francuskim recepturama i sa izvornim sirovinama.

HomeMade Macarons proizvode se u petnaest različitih ukusa: čokolada, vanila, pistaći, slana karamela, lavanda, lešnik, malina, borovnica, smokva, mango, čoko-menta, kikiriki, kafa, čoko-narandža i kokos.

U HomeMade prodavnici Macarons se mogu kupiti na komad ili u poklon kutijama sa 6, 9, 12, 15, 16 ili 36 komada, a sastav kutije birate sami.

 

Poklon torte

Idealan poklon su HMC poklon torte, a u ponudi su četiri ukusa: Nugat, Monaliza, Čoko i HomeMade Cake, kao i široka ponuda definisanih dekoracija.

Prosečna težina poklon torti je oko 1kg, pakuju se u luksuznu kutiju, a po želji se za pakovanje može zakačiti i kartica sa porukom.

Lep i ukusan poklon za svaku priliku!

 

 

Sweet Selection

Sweet Selection je poklon pakovanje sa devet slatkih zalogaja, različitih finih ukusa, majstorski dekorisanih i pažljivo upakovanih. Premijum proizvod HomeMade Company izaziva nepodeljene reakcije svih koji su u njemu uživali – savršeno!!!

 

 

Cupcake Selection

Cupcake Selection je poklon pakovanje sa devet mini cupcakes-a, različitih ukusa, dnevno svežih i atraktivno dekorisanih.

Meki, sočni i ukusni cupcakes idealan su izbor za sve koji su ljubitelji cupcakes-a, planetarno popularnih kolačića!

 

 

Mini Cupcakes Mini Box

Četiri mini cupcakes-a sa dekoracijama koje će deca obožavati, jednako kao i njihov ukus. Nežno testo od vanile ili čokolade, sa punjenjem od vrhusnkog čokoladnog ili krema od vanile, uz dekoracije sa likovima Garfilda, Štrumpfova, Angry Birds ili likova iz crtaća „Grozan ja“ – originalan i ukusan poklon za najmlađe.

Dekoracije mini cupcakes-a osmišljavaju se i dopunjavaju tako da u ponudi stalno budu likovi koji su deci atraktivni i omiljeni…

 

 

Cocktail Selection Mini Box

Poklon pakovanje sadrži četiri komada Cocktail Selection-a, četiri vrhunska slatka zalogaja najfinijih ukusa, među kojima će svako pronaći više svojih favorita. Sočni i kremasti, lepo dekorisani i zgodni za konzumaciju. Mali poklon za veliko uživanje!

 

 

Lilihipi

Kombinacijom najfinijih čokolada i drugih atraktivnih sastojaka, HomeMade stvara lilihipe u obliku loptice, ali i one koji će oblikom u vidu različitih životinja razveseliti i obradovati najmlađe. Ukusni i kremasti, pravi su izbor za mališane.

 

 

Ostali proizvodi

Koogls je poklon pakovanje od 12 komada, po 4 komada od 3 ukusa: mlečna čokolada i lešnik, bela čokolada i kokos, tamna čokolada i marcipan.

Izaberite svoje favorite!

 

 

Sladoled

HomeMade sladoled sadrži izuzetno visok nivo sirovinske baze, što donosi pun i bogat ukus finalnog proizvoda i razlikuje ga od drugih sladoleda.

Asortiman HomeMade sladoleda sadrži 28 različitih ukusa, kako standardnih i uvek dobro prodavanih, tako i neuobičajenih i zanimljivih kombinacija, za krajnje kupce koji žele nova iskustva.

Deo ukusa HomeMade sladoleda prilagođen je osobama alergičnim na gluten, pa se nekoliko ukusa sladoleda proizvodi od sirovina koje ne sadrže gluten, a u ponudi je i nekoliko voćnih ukusa sa 100% učešćem voća. Nekoliko ukusa proizvodi se za osobe koje su na dijeti, tako da i oni mogu uživati u sladoledu.