HomeMade prodavnica

HomeMade Shop (1)

HomeMade prodajna mesta osmišljena su sa ciljem da omiljene slatke proizvode što više približimo potrošačima i omogućimo brzu i jednostavnu kupovinu proizvoda za poklon ili lično slatko uživanje, po „take away“ konceptu.

U bajkovito dekorisanom prodajnom prostoru, naše ljubazno osoblje predstaviće vam HomeMade ponudu i pomoći pri izboru. Dnevno sveži proizvodi, savršenih ukusa i u prigodnoj ambalaži, garantuju dobar izbor!

HomeMade prodavnice nalaze se u Mercator Centru Beograd (Bulevar umetnosti 4, Novi Beograd), kao i u okviru kafea Coffee Room (prizemlje tržnog centra Ušće i Topličin venac 17 – kod hotela Palace). Radno vreme u Mercator Centru Beograd je svakim danom od 9 do 22h, u TC Ušće je svakim danom od 10 do 22h, a na adresi Topličin venac 17 od 8 do 23h.

 

 

Volcanos – Erupcija neodoljivih ukusa

Nešto novo i sasvim drugačije stiže iz Home Made Company!

Volcanos, punjene čokoladne praline, dodatno prelivene čokoladom i dekorisane tako da svaki zalogaj bude prava erupcija neodoljivih ukusa!

Volcanos su dostupni u dva poklon pakovanja, sa 9 i sa 3 komada proizvoda.

U ponudi je ukupno 9 različitih ukusa, od kojih svaki ima „svoju“ specifičnu dekoraciju.

Sama izrada Volcanos-a zahteva izuzetno zanatsko umeće, strpljenje i preciznost.

Sjajan su izbor za poklon, kako za lične potrebe, tako i za korporativne poklone.

 

 

Čokolade

Ručno pravljene, od najkvalitetnijih sastojaka, u kalupima vrlo zanimljivog i nesvakidašnjeg oblika, koji prati minimalistička i atraktivna ambalaža!

Najvažnije od svega, kao i uvek kada su u pitanju proizvodi koji dolaze iz Home Made Company, jeste ukus!

Čokolade se rade u tri ukusa koji kreiraju paletu od svima omiljenih do neobičnih: Pistać, Šumsko voće, Limun i Đumbir. Svaki ukus ima karakterističnu boju čokolade i bogat intenzivan ukusa koji ga odvaja od drugih čokolada na tržištu.

Težina svake čokolade, bez obzira na ukus, je 80 grama. Idealna za mali znak pažnje!

 

 

Kremovi u teglicama – Nocciola, Bianca i Sunny Mango

Sjajni novi poklon proizvodi Home Made Company: Nocciola, Bianca i Sunny Mango!

Nocciola je ručno napravljen krem od lešnika i čokolade, a ono što ovaj krem izdvaja od sličnih proizvoda je intenzivan ukus jer sadrži čak 20% lešnika, što je značajno više od sličnih proizvoda na tržištu!

Bianca je krem od mleka, lešnika i čokolade. “Mlečnija” verzija Nocciole, sadrži 17% lešnika.

Sunny Mango je voćni namaz od manga i sadrži čak 88% voća. Osvežavajuć, lagan i ukusan!

Nocciola, Bianca i Sunny Mango mogu se koristiti kao namaz za hleb, palačinke ili prosto za uživanje dok ih kašičicom jedete direktno iz tegle (a priznaćete da to mnogi vole)!

Za narudžbine tri teglice (za bilo koje kombinacije ukusa) obezbedili smo i poklon kutiju, laku za nošenje i vrlo atraktivnu za poklon!

 

 

Chockie

Punjeni čokoladni keksići posuti čokoladom, sveži i ručno pravljeni!

Poklon kutijica sadrži 5 keksića i lep je poklon, kako za drage osobe, tako i za poslovne partnere.

 

 

Gift Cake – 8 Flavors Mix

A new gift cake allows everyone who loves Home Made flavors what they always dreamed of: to taste as much flavors as possible in a single cake!

The gift cake weights about 1 kg, it is packed in a gift box and contains one piece of even 8 flavors from Home Made offer: Nougat, Monalisa, Choco Crispy, Schwarzwald, Mon Amour, Smokva rogač, Mozart and Home Made Cake!

Ideal for all real hedonists!

 

 

HomeMade Macarons - novo pakovanje

HomeMade Macarons – novo pakovanje

HomeMade Macarons

Macarons je francuska poslastica za kojom ludi ceo svet, a od nedavno su i u ponudi HomeMade Company prisutni ovi maleni kolačići veselih boja i neodoljivih ukusa, proizvedeni po originalnim francuskim recepturama i sa izvornim sirovinama.

HomeMade Macarons proizvode se u petnaest različitih ukusa: čokolada, vanila, pistaći, slana karamela, lavanda, lešnik, malina, borovnica, smokva, mango, čoko-menta, kikiriki, kafa, čoko-narandža i kokos.

U HomeMade prodavnici Macarons se mogu kupiti na komad ili u poklon kutijama sa 6, 9, 12, 15, 16 ili 36 komada, a sastav kutije birate sami.

 

Poklon torte

Idealan poklon su HMC poklon torte, a u ponudi su četiri ukusa: Nugat, Monaliza, Čoko i HomeMade Cake, kao i široka ponuda definisanih dekoracija.

Prosečna težina poklon torti je oko 1kg, pakuju se u luksuznu kutiju, a po želji se za pakovanje može zakačiti i kartica sa porukom.

Lep i ukusan poklon za svaku priliku!

 

 

Sweet Selection

Sweet Selection je poklon pakovanje sa devet slatkih zalogaja, različitih finih ukusa, majstorski dekorisanih i pažljivo upakovanih. Premijum proizvod HomeMade Company izaziva nepodeljene reakcije svih koji su u njemu uživali – savršeno!!!

 

 

Mini Cupcakes Mini Box

Četiri mini cupcakes-a sa dekoracijama koje će deca obožavati, jednako kao i njihov ukus. Nežno testo od vanile ili čokolade, sa punjenjem od vrhusnkog čokoladnog ili krema od vanile, uz dekoracije sa likovima Garfilda, Štrumpfova, Angry Birds ili likova iz crtaća „Grozan ja“ – originalan i ukusan poklon za najmlađe.

Dekoracije mini cupcakes-a osmišljavaju se i dopunjavaju tako da u ponudi stalno budu likovi koji su deci atraktivni i omiljeni…

 

 

Cocktail Selection Mini Box

Poklon pakovanje sadrži četiri komada Cocktail Selection-a, četiri vrhunska slatka zalogaja najfinijih ukusa, među kojima će svako pronaći više svojih favorita. Sočni i kremasti, lepo dekorisani i zgodni za konzumaciju. Mali poklon za veliko uživanje!

 

 

Lilihipi

Kombinacijom najfinijih čokolada i drugih atraktivnih sastojaka, HomeMade stvara lilihipe u obliku loptice, ali i one koji će oblikom u vidu različitih životinja razveseliti i obradovati najmlađe. Ukusni i kremasti, pravi su izbor za mališane.

 

 

Ostali proizvodi

Izaberite svoje favorite!

 

 

Sladoled

HomeMade sladoled sadrži izuzetno visok nivo sirovinske baze, što donosi pun i bogat ukus finalnog proizvoda i razlikuje ga od drugih sladoleda.

Asortiman HomeMade sladoleda sadrži 28 različitih ukusa, kako standardnih i uvek dobro prodavanih, tako i neuobičajenih i zanimljivih kombinacija, za krajnje kupce koji žele nova iskustva.

Deo ukusa HomeMade sladoleda prilagođen je osobama alergičnim na gluten, pa se nekoliko ukusa sladoleda proizvodi od sirovina koje ne sadrže gluten, a u ponudi je i nekoliko voćnih ukusa sa 100% učešćem voća. Nekoliko ukusa proizvodi se za osobe koje su na dijeti, tako da i oni mogu uživati u sladoledu.