Svadbene proslave

Volcanos

Nešto novo i sasvim drugačije stiže iz Home Made Company! Volcanos, punjene čokoladne praline, dodatno prelivene čokoladom i dekorisane tako da svaki zalogaj bude prava erupcija neodoljivih ukusa!

Volcanos su dostupni u dva poklon pakovanja, sa 9 i sa 3 komada proizvoda. U ponudi je ukupno 9 različitih ukusa, od kojih svaki ima „svoju“ specifičnu dekoraciju. Sama izrada Volcanos-a zahteva izuzetno zanatsko umeće, strpljenje i preciznost.

Sjajan su izbor za poklon, kako za lične potrebe, tako i za korporativne poklone.

Saznajte više

 

Torte

Rado ćemo biti i deo vašeg najvažnijeg slavlja, kada kažete DA za ceo život. Svadbene torte različitih ukusa, veličina i oblika, sa dekoracijama kakve zamislite, učiniće da ovaj dan pamtite do kraja života kao najslađi dan! Vaši gosti će, kad god se sete vaše svadbe, setno uzdisati sećajući se divnih mladenaca, ali i „one fenomenalne torte“…

Saznajte više

 

Tortine

Sjajan dodatak svadbenoj torti su tortine, malene torte koje se dekoracijom mogu uklopiti u izgled svadbene torte i pružiti dodatni doživljaj i mladencima i gostima.

Tortine se naručuju na kilogram i prvenstveno su dekorativnog karaktera zbog male veličine i učešća dekor mase u gotovom proizvodu.

Sjajan vizuelni utisak i nešto definitivno drugačije!

Saznajte više

 

Cupcakes

Sve češći element slatkog stola na svadbenim proslavama su cupcakes: omiljeni ukusi, vazdušasto i ukusno testo (ukusa vanile ili čokolade) i lepe dekoracije sa kremovima i svežim voćem.

HomeMade preporučuje Mini cupcakes, male veličine, zgodne za degustaciju i idealne za dekoraciju slatkog stola. Pored Mini cupcakes-a, možemo raditi i Standard cupcakes (veličine mafina), ukoliko klijent to poželi. Naša preporuka, na bazi iskustva, ipak su Mini Cupcakes.

Postoji i mogućnost dekoracije cupcakes-a dekor masom, u 2D ili 3D izvedbi, atraktivnim svadbenim motivima, u bojama koje odgovaraju torti ili dekoraciji celokupnog prostora za svadbeno slavlje. 2D i 3D cupcakes rade se od testa sa ukusom vanile ili čokolade i sočnim punjenjem, takođe od vanile ili čokolade, a prekrivaju se dekor masom i dekorativnim elementima po želji klijenta.

Saznajte više

 

Cocktail Selection

Cocktail Selection su slatki HomeMade zalogaji koje proizvodimo u 12 fenomenalnih ukusa, sa finim dekoracijama koje ih čine jednom od najpoželjnijih poslastica. Zbog svoje veličine, Cocktail Selection idealan su sladak zalogaj za konzumaciju „s nogu“, a njihov izgled i ukus dugo se pamte.

Saznajte više

 

Slatke čašice

Slatke čašice proizvodimo u više omiljenih ukusa koji su idealna mera da pored ostalih poslastica zaslade goste na vašoj proslavi.

Elegantno i sa merom dobrog ukusa.

Saznajte više

 

Lilihipi

Punjeni čokoladni lilihipi – od bele, mlečne ili tamne čokolade, sa punjenjem od marcipana, lešnika ili kokosa, vašoj svadbenoj proslavi daće notu posebnosti jer nisu uobičajeni, a vrlo su atraktivni i za fotografisanje i za konzumaciju.

Na zahtev možemo pripremiti i lilihipe u određenoj boji koji će se vizuelno uklopiti u druge detalje slatkog stola.

Saznajte više

 

Medenjaci

Proizvode se u više oblika, sa detaljima od dekor mase, koja je takođe jestiva.

Testo za medenjak je naša originalna receptura, odnosno HomeMade viđenje „gingerbread“-a, tradicionalnog testa specifičnog ukusa za ovu vrstu proizvoda.

Može se degustirati samostalno, uz kafu ili čaj, ali je medenjak zgodan i za poklon-suvenir, kao mali znak pažnje. Sjajna uspomena, a može biti i odlična i originalna ideja za pozivnicu za venčanje.

Saznajte više

 

HomeMade Macarons

Zbog svog atraktivnog izgleda i veselih boja, Macarons su omiljena dekoracija brojnih svetskih fotografa za modne editorijale, enterijere i eksterijere, svadbene aranžmane… Ne postoji jasno definisana ciljna grupa, jer ih vole i konzumiraju svi, bez obira na pol, starost, društveni status i visinu primanja.

Macarons su sve popularniji i za posluženje na svadbenim proslavama, jer mogu biti sjajan dodatak svadbenoj torti i nude paletu boja i ukusa koja doprinosi sjajnom kompletnom utisku.

Poslastica koja je osvojila svet malih je dimenzija, veselih boja i HomeMade Company proizvodi čak 15 različitih ukusa: čokolada, vanila, pistaći, slana karamela, lavanda, lešnik, malina, borovnica, smokva, passion fruit, čoko-menta, kafa, kikiriki, kokos i čoko-narandža.

Prava mera uživanja!

Saznajte više