Dečije proslave

Volcanos

Nešto novo i sasvim drugačije stiže iz Home Made Company! Volcanos, punjene čokoladne praline, dodatno prelivene čokoladom i dekorisane tako da svaki zalogaj bude prava erupcija neodoljivih ukusa!

Volcanos su dostupni u dva poklon pakovanja, sa 9 i sa 3 komada proizvoda. U ponudi je ukupno 9 različitih ukusa, od kojih svaki ima „svoju“ specifičnu dekoraciju. Sama izrada Volcanos-a zahteva izuzetno zanatsko umeće, strpljenje i preciznost.

Sjajan su izbor za poklon, kako za lične potrebe, tako i za korporativne poklone.

Saznajte više

 

Torte

Naši omiljeni klijenti su deca, jer se iskreno oduševe i uživaju u svojim rođendanskim tortama. Njihovi osmesi najveća u nagrada za sav uloženi trud.

Ukus je najbolja preporuka za HomeMade torte, a dekoracije radimo u skladu sa omiljenim crtanim junacima i drugim motivima koji su mališanima značajni i kojima vole da se pohvale svojim drugarima.

Ovde možete videti samo mali deo dečijih torti koje je HomeMade do sada radio, a izlazimo u susret svim vašim željama i idejama. Možete poslati sliku ili nam javiti kako želite da torta izgleda – priložene fotografije torti treba da budu samo smernica i početna tačka za kreiranje baš vaše savršene torte!

Saznajte više

 

Cupcakes

HomeMade Cupcakes proizvode se u više ukusa testa i punjenja (čokolada, vanila), i više veličina (mini i standardni). Dekoracije mogu biti standardne, ali su za dečije rođendane idealno rešenje cupcakes dekorisani sa likovima iz crtanih filmova, koji mogu biti pripremljeni sa 2D (položenim) ili 3D (malene figurice na vrhu cupcakes-a) dekoracijama. Moguće je na cupcakes postaviti i odštampane fotografije ili natpise na jestivom papiru, to zavisi od želje klijenta.

U cupcakes-ima će mališani sigurno uživati i u slast ih smazati!

Saznajte više

 

Cocktail Selection

Sjajan dodatak dečijoj rođendanskoj torti može biti Cocktail Selection – slatki zalogaji najfinijih ukusa, brižljivo dekorisani i zgodni za konzumaciju. U njima će bez sumnje uživati i deca i roditelji!
Saznajte više


 

Lilihipi

HomeMade proizvodi lilihipe u obliku loptice, od bele ili tamne čokolade sa punjenjem od marcipana, lešnika ili kokosa, ali i one u obliku različitih životinja.

Obezbedite za dečiji rođendan nešto drugačije i atraktivno za mališane. Lilihipi su dobar predlog!
Saznajte više


 

HomeMade Macarons

Obožavaju ih i odrasli i deca, te su HomeMade Macarons odličan izbor za dodataka torti na dečijem rođendanu. Dopadljiv izgled, vesele boje i sjajan ukus!

HomeMade Macarons proizvode se u deset različitih ukusa: čokolada, vanila, lešnik, slana karamela, lavanda, pistaći, malina, borovnica, smokva i passion fruit. Za decu preporučujemo čokoladu, lešnik, vanilu i malinu, a za roditelje svih deset ukusa.
Saznajte više


 

Medenjaci

Lep poklon koji mali slavljenik ili slavljenica mogu pripremiti za svoje goste jesu medenjaci. Mogu se raditi u različitim oblicima, sa dekoracijom od dekor mase ili sa tekstom ili fotografijom na jestivom papiru. Mali znak pažnje za uspomenu, i nešto što se izdvaja od svega na šta ste navikli.
Saznajte više