Korpa
Kopra prazna!
Proizvod Ažuriranje

Kad Vam je stalo da osetite ukus prave čokolade

PRIČA O ČOKOLADI

Međunarodni dan čokoladne torte obeležava se svakog 27. januara u mnogim zemljama širom sveta, pa je idealan trenutak da priuštite sebi pravi užitak i prepustite se slatkim zalogajima kremastih čokoladnih torti i osetite simfoniju ukusa!

Upravo je čokolada „glavni krivac“ zbog koga se većina nas zaljubila u slatkiše, a prema nekim podacima, ona je sa nama skoro 3.000 godina zahvaljujući drevnim Majama i već 3 milenijuma čovečanstvo sanja čokoladne snove tražeći taj ukus savršenstva.

Iako je savršenstvo teško dostići, sigurni smo da možemo svaki Vaš trenutak učiniti savršenim. Ono što će svim sladokuscima pružiti neponovljiv užitak jesu naše kremaste čokoladne torte - Choco crispy, Choco torta i Choco Dream!

 

 

Svaka od ove tri torte zaslužuje da joj posvetimo posebnu pažnju i zato je ostatak teksta posvećen upravo njima.

CHOCO SNOVI

Choco crispy i Choco torta su pravi izbor za sve vas koji sanjate čokoladne snove. Napravljene od strane naših veštih poslastičara uz pomoć najkvalitetnijih sastojaka, sa mnogo pažnje i ljubavi koje ćete osetiti pri svakom zalogaju. Čokoladne korice, čokoladni kremovi sa nutelom i lešnikom, krispi slojevi od fino drobljenog keksa i lešnika i preliv od mlečne čokolade su sve ono što Choco Crispy tortu čini nezaboravnom. Svaki novi sloj otkriće vam dugo čuvanu tajnu njenog neprevaziđenog ukusa, te vam preporučujemo da je jedete polako i sa uživanjem.

 

 

Choco torta je već dugo omiljena među svim pravim zaljubljenicima u čokoladu. Zbog svoje savršene teksture i neponovljivog ukusa koji joj daju neprevaziđena kombinacija crne i bele čokolade, lešnika, badema, kikirikija, oraha, ruma, cimeta, meda, marmelade od kajsije i posebne ljubavi koju ulažu majstori u našoj slatkoj radionici, ona će biti glavna zvezda svake proslave. Spretne ruke naših poslastičara su tu da povedu računa i o najsitnijim detaljima koji će ostaviti bez daha, kako najmlađe, tako i one starije. Zato, ne čekajte, poručite Choco tortu i uđite u svet slatkih čokoladnih snova.

 

 

SVE BOJE ČOKOLADE NAMENJENE SVIMA

Došlo je vreme da se upoznate sa njenim visočanstvom – Choco Dream tortom i saznate šta je to što Choco Dream čini toliko posebnom u moru drugih slatkiša. Za početak u Choco Dream torti mogu da uživaju apsolutno svi, jer u sebi ne sadrži alergene, konkretno, orašaste plodove.

Sazdana od čokoladne kore, krema od crne, bele i mlečne čokolade koji joj daju ne samo karakterističan ukus, nego i izgled, Choco Dream je omiljena torta među mališanima.

Torta je jedan od razloga zbog kojih se svi sa smeškom sećamo dečijih rođendana, a uz Choco Dream najslađa sećanja su zagarantovana. Zahvaljujući našim poslastičarima svaki detalj će biti na svom mestu spreman za najlepše trenutke, a vaše je samo da presečete tortu i sa svakim novim zalogajem sve više uživate.

 

 

KAKO DO SAVRŠENOG ČOKOLADNOG UŽITKA?

Znamo, znamo, posle ovog teksta poželeli ste da odmah uživate u ovim slatkim specijalitetima, a to možete učiniti posetom HomeMade prodajnim mestima, na sledećim lokacijama:

  • Ušće Shopping Centar
  • Beo Shopping Centar
  • Merkator Centar
  • Delta City

Takođe, torte možete poručiti i putem sajta, a nudimo vam i mogućnost poručivanja specijalno izrađenih torti po vašoj želji.

Beograd, Delta City SC

Jurija Gagarina 16
+381 60 8785 305
Radno vreme: 10:00 - 22:00

Beograd, Beo SC

Vojislava Ilića 141
+381 60 8785 382
Radno vreme: 10:00 - 22:00

Beograd, Ušće SC

Bulevar Mihajla Pupina 4
+381 60 8785 348
Radno vreme: 10:00 - 22:00

Beograd, Mercator Centar

Bulevar umetnosti 4
+381 60 8785 306
Radno vreme: 10:00 - 22:00

Beograd, Vračar

Katanićeva 16
+381 60 3023 245
Radno vreme: 10:00 - 22:00

 

HomeMade KvalitetHomeMade Kvalitet