Korpa
Kopra prazna!
Proizvod Ažuriranje

O nama

HomeMade je slatki svet u kome se spajaju ljubav i strast, posvećenost i kreativnost.

Svet u kojem se znanje i umeće cene, najbolji recepti stvaraju i čuvaju, a najkvalitetnije sirovine donose iz najrazličitijih delova naše planete. Svet čija vrata otvorite svaki put kada želite reći, pokazati i dokazati da vam je stalo. A stalo vam je do porodice, prijatelja i kolega... Stalo vam je do svih onih koji su uvek tu za vas.

Onda kada reči postanu suvišne, HomeMade Kvalitet je vaš verni prijatelj. Tu je da vam ulepša trenutak, upotpuni uspomenu i dokaže da život zaista može biti sladak.

Sa vama smo od 2009. godine. Širimo se, rastemo, osmišljavamo nove poslastice, pružamo radost darivanja i uživamo u svakom slatkom trenutku sa vama.

Image

Ključni sastojci HomeMade Kvaliteta

Svesni smo da će nam dobar marketing doneti kupce. Ali, šta će ih zadržati? To može samo naša posvećenost poslu, strast i ljubav koju ulažemo i kvalitet koji nudimo.

Naš najbolji marketing se ne vidi na ovoj web stranici, ni na billboard-u, niti se čuje na radiju, naš najbolji maketing je preporuka vernog kupca.

A vernih kupaca imamo mnogo. To je činjenica kojom se najviše ponosimo tokom svih godina predanog rada koje su za nama.

Već poznajemo firme koje naručuju slatke poklone, porodice koje za svoje proslave biraju čokoladne, i one koje biraju voćne torte, kupce koji vole Macarons-e, i one koji vole Volcanos-e... Znamo, jer to su naši stalni kupci.

 

Image

Kako to da nam se stalno vraćaju? Jednostavno, stvorili smo naših šest ključnih sastojaka HomeMade Kvaliteta.

 • 1. Najbolji recepti
  2. Najkvalitetnije sirovine
  3. Ljubav & Strast
  4. Kreativnost
  5. Ručna izrada
  6. Posvećenost

NAJBOLJI RECEPTI


Najbolji recepti su oni koji nastaju decenijama. Oni se prenose generacijama, sve do trenutka kada jednostavno postanu najbolji.

Takvi su Home Made recepti čije sastojke ljubomorno čuvamo, ali čije ukuse delimo sa vama.

Image
LJUBAV & STRAST

Kada se ljubav i strast pomešaju sa kvalitetnim sirovinama i tajnom recepturom, nastaju slatki zalogaji u kojima uživamo.

Verujemo u ono što radimo. Naš tim od 60 ljudi pristupa poslu s ljubavlju i strašću. Nije dobro, ako nije najbolje. Ne pristajemo na osrednje ukuse. Moraju nas očarati. Ne pristajemo na prosečan izgled. Svaki kolač je malo umetničko delo. Ne pristajemo na masovnu proizvodnju i sve pravimo ručno. Dajemo se 100% onome što stvaramo. To su ljubav i strast.

Image
NAJKVALITETNIJE SIROVINE

Stalo nam je da svaki proizvod, nastao u našoj Home Made radionici, uvek bude istog, savršenog ukusa, teksture i kvaliteta.

Zbog toga koristimo najkvalitetnije sirovine koje nabavljamo u našoj Srbiji, kao i iz Italije, Francuske, Belgije i Slovenije.

Image
KREATIVNOST

Naše poslastice su originalne, maštovite i uvek kreativne. Ukusi su najvažniji, ali dekoracije su te koje daju dozu posebnosti. Zbog njih su Home Made kolači i torte posebni.

Nuditi proizvode kojima se kupci vraćaju, a ne proizvode koje kupci vraćaju, postignuće je kojim se najviše ponosimo.

Image
RUČNA IZRADA

Poverenje se teško stiče, a lako se izgubi. Trebalo nam je vreme da kupci prepoznaju naš brend, a sada, kada je Home Made ime postalo sinonim za kvalitet, strastveno čuvamo to poverenje, nastavljajući da sve naše poslastice pripremamo ručno. Držimo se standarda zbog kojih smo se dopali kupcima i čuvamo njihovo poverenje, jer ono je najvažnije.

Image
POSVEĆENOST

Potrebno je mnogo posvećenosti da bi se postigao kvalitet kojem mi u Home Made-u svakodnevno težimo. To je pravi način da pokažemo da nam je stalo. Uvek se trudimo da budemo uz naše kupce i da osluškujemo njihove želje. Biti tu za njih kad im se u životu događaju važne stvari – proslava braka, rođenje deteta, zaposlenje, odlazak u penziju... Stvaramo ukuse po kojima će ih pamtiti u još lepšem sećanju.

Image
Pratite naš blog i saznaćete još mnoge, male i velike tajne Home Made uspeha, ali i druge zanimljivosti iz našeg slatkog sveta.

Beograd, Delta City SC

Jurija Gagarina 16
+381 60 8785 305
Radno vreme: 10:00 - 22:00

Beograd, Beo SC

Vojislava Ilića 141
+381 60 8785 382
Radno vreme: 10:00 - 22:00

Beograd, Ušće SC

Bulevar Mihajla Pupina 4
+381 60 8785 348
Radno vreme: 10:00 - 22:00

Beograd, Mercator Centar

Bulevar umetnosti 4
+381 60 8785 306
Radno vreme: 10:00 - 22:00

Beograd, TC Galerija

Bulevar Vudroa Vilsona 14
+381 60 3023 245
Radno vreme: 10:00 - 22:00

 

HomeMade KvalitetHomeMade Kvalitet